Werktuigkundige installaties

Ongekend goede energieprestaties

Installatiebedrijf Werkendam B.V. ontwerpt, installeert en onderhoudt werktuigkundige installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitaire techniek en dakbedekking systemen.

We werken al vele jaren integraal samen met opdrachtgevers, aannemers, bouwbedrijven en architecten. Samen realiseren we datgene waar onze klanten, maar ook de volgende generaties op kunnen vertrouwen: installaties en gebouwen met ongekend goede energieprestaties.

Werktuigkundige installaties vinden overal plaats in de utiliteitsbouw en overige bouwprojecten. Wij houden ons bezig met installaties voor sanitair, gas, water, centrale verwarming, ventilatie, en riolering voor kantoorgebouwen, zorginstellingen, scholen, wooncomplexen etc. We onderscheiden klimaatinstallaties, verwarmingsinstallaties, sanitairinstallaties, hemelwaterafvoerinstallaties, bitumen en zinken dakbedekkingen en brandbestrijdingsinstallaties.

Klimaattechniek

Iedereen streeft naar een duurzaam klimaat en dat is ook het geval bij het klimaat in gebouwen waar mensen wonen en werken. Onze specialisten op dit gebied zijn op de hoogte van alle innovaties en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden uw klimaatinstallaties, zoals luchtbehandelingssystemen, koud- en warmwatersystemen, warmtepompinstallaties en zonneboilers.

Loodgieterswerk

Installatietechniek en loodgieterswerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al tijdens het ontwerp wordt het loodgieterswerk meegenomen. Moeten er gas- en waterleidingen verlegd worden? Is het nodig dat er een deel van de riolering verlengd wordt? En op welke plaatsen gaan we regenafvoeren of infiltratiesystemen aanleggen?

Installatiebedrijf Werkendam staat voor zekerheid, comfort en kwaliteit.

Koudetechniek

Op het gebied van airconditioning en industriële koelinstallaties is er in Nederland steeds meer vraag naar koudetechniek. Zonder koudetechniek zou het klimaat op ons werk of op school in bepaalde periodes heel onaangenaam zijn, en zou veel voedsel bederven voor het de winkel verlaat.

Werktuigkundige installaties?

Productpakket

Sanitaire en gasinstallaties

Luchtbehandeling installaties en centrale verwarming

Bitumineuze en kunststof dakbedekkingen

Elektrische installaties

Waterdichting van gevels (voetlood) en funderingen

VCA-certificaat opnieuw verlengd

Vanaf juni 2022 hebben wij een nieuw VCA** 2017/6.0 certificaat. Dit nieuwe certificaat is uitgereikt door NCI, de opvolger van SCI.

Sonate, Den Haag

Boele & van Eesteren is In het najaar van 2019 gestart met de bouw van twee woontorens: ‘Adagio’ en ‘Bolero’. De torens zijn een onderdeel van het project Sonate in het Spuikwartier, gevestigd in hartje Den Haag. Eerder waren de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken op deze plek gevestigd.

Opnieuw VCA gecertificeerd

Wij zijn er trots op dat wij sinds maart 2021 weer volledig gecertificeerd zijn voor VCA**2017/6.0. Dit geeft aan dat wij voldoen aan een flink aantal organisatie-eisen.

Meer

nieuws