Werken bij

Werken bij Installatiebedrijf Werkendam B.V.

Installatiebedrijf Werkendam B.V. kiest voor innoveren, verduurzamen en vernieuwen. Wij vinden het belangrijk om de kennis die wij hebben door te geven aan onze mensen. Daar steken we graag positieve energie in.

Doorgroeien?

Wij zijn een gedegen en gewaardeerd installatiebedrijf. We zijn ons ervan bewust dat ons bedrijf niet kan bestaan zonder goede en loyale werknemers. Onze expertise leidt tot aansprekende projecten, waar elke werknemer binnen Installatiebedrijf Werkendam trots op is. Want dat opent ook weer deuren voor jou. Wij willen blijven groeien, jij ook? Dan willen we graag in jou investeren.

Werken bij Installatiebedrijf Werkendam B.V.?

Een stageplek?

We zijn een veelzijdig installatiebedrijf waar je veel kunt leren. Waar je welkom bent en waar je wellicht in de toekomst een baan kunt krijgen.
Meer stageplekken bekijken? StichtingWetech

En natuurlijk een erkend leerbedrijf voor loodgieters en dakdekkers.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters die willen worden opgeleid tot vakman in het aanleggen van installaties en dakbedekkingen. Als jij ook graag vakman wil worden in een bedrijf waar de veelzijdigheid in projecten voor handen ligt, stuur dan je CV met een korte motivatie naar:

info@ibw-wdam.nl

sbb-beeldmerk

Merenpark fase 2

In Merenpark fase 2 worden op het terrein van de zorglocatie Merenhoef 14 grondgebonden, levensloopbestendige koopwoningen en 12 huurappartementen gerealiseerd. […]

De tuinen van Sion Rijswijk

Het voormalige tuinbouwgebied Sion aan de rand van Rijswijk Sion is omgetoverd tot een duurzame en energie neutrale woonwijk. Gekenmerkt […]

Oplevering Remisehof fase K2

Waar eerder een groot station was voor trams en bussen en waar de overslag plaatsvond van de scheepvaart naar de […]

Meer

nieuws