Werken bij

IBW Werkendam zoekt zij-instromers!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent: van technisch specialist tot installatiemonteur, van klantenservicemedewerker tot projectleider. En wat daartussen ligt. Ook als je geen ervaring hebt, geen passende opleiding hebt afgerond of als je al jaren werkervaring hebt in een andere sector, is er binnen IBW een toekomst voor jou.

Werken bij Installatiebedrijf Werkendam B.V.

Installatiebedrijf Werkendam B.V. kiest voor innoveren, verduurzamen en vernieuwen. Wij vinden het belangrijk om de kennis die wij hebben door te geven aan onze mensen. Daar steken we graag positieve energie in.

Doorgroeien?

Wij zijn een gedegen en gewaardeerd installatiebedrijf. We zijn ons ervan bewust dat ons bedrijf niet kan bestaan zonder goede en loyale werknemers. Onze expertise leidt tot aansprekende projecten, waar elke werknemer binnen Installatiebedrijf Werkendam trots op is. Want dat opent ook weer deuren voor jou. Wij willen blijven groeien, jij ook? Dan willen we graag in jou investeren.

Werken bij Installatiebedrijf Werkendam B.V.?

Een stageplek?

We zijn een veelzijdig installatiebedrijf waar je veel kunt leren. Waar je welkom bent en waar je wellicht in de toekomst een baan kunt krijgen.
Meer stageplekken bekijken? StichtingWetech

BBL

Verlaat jij dit jaar de middelbare school en ga jij een beroepsbegeleidende opleiding volgen? Ook dan kun je bij IBW aan de slag. Meer weten? Klik dan hier.

En natuurlijk een erkend leerbedrijf voor loodgieters en dakdekkers.

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters die willen worden opgeleid tot vakman in het aanleggen van installaties en dakbedekkingen. Als jij ook graag vakman wil worden in een bedrijf waar de veelzijdigheid in projecten voor handen ligt, stuur dan je CV met een korte motivatie naar:

info@ibw-wdam.nl

sbb-beeldmerk

VCA-certificaat opnieuw verlengd

Vanaf juni 2022 hebben wij een nieuw VCA** 2017/6.0 certificaat. Dit nieuwe certificaat is uitgereikt door NCI, de opvolger van SCI.

Sonate, Den Haag

Boele & van Eesteren is In het najaar van 2019 gestart met de bouw van twee woontorens: ‘Adagio’ en ‘Bolero’. De torens zijn een onderdeel van het project Sonate in het Spuikwartier, gevestigd in hartje Den Haag. Eerder waren de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken op deze plek gevestigd.

Opnieuw VCA gecertificeerd

Wij zijn er trots op dat wij sinds maart 2021 weer volledig gecertificeerd zijn voor VCA**2017/6.0. Dit geeft aan dat wij voldoen aan een flink aantal organisatie-eisen.

Meer

nieuws