Waterleiding aanleggen

Waterleidingen aanleggen

Waterleidingen aanleggen is een vak. Water is één van onze belangrijkste levensbehoeften. Efficiënt en veilig omgaan met drinkwater is dan ook van levensbelang.Want een goed afgestelde waterinstallatie voorkomt ophoping van bacteriën en legionellagroei in leidingen. Een goede, duurzaam aangelegde waterinstallatie garandeert dit. Waterleiding aanleggen? Installatiebedrijf Werkendam B.V. installeert complete waterinstallaties. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie.
Waterleiding aanleggen? Installatiebedrijf Werkendam B.V.

Legionellabeheersing: risicoanalyse

De Nederlandse overheid verplicht bedrijven en instellingen om de risico’s op groei van legionella onder controle te hebben. Legionellabeheersing is dus een belangrijk onderdeel van het installatieproces. We maken daarom altijd eerst een risicoanalyse en een beheersplan. In een legionella beheersplan worden de risico’s en de mogelijkheden om deze te beheersen beschreven. Zaken die te maken hebben met het leidingnetwerk, met de plaatsen van de tappunten, met het isoleren van de leidingen en waar het water stil blijft staan. Kortom: wij doen er alles aan om de risico’s op de ontwikkeling van de legionellabacterie te voorkomen.

Waterleiding aanleggen?

Erkende installateur

Wij zijn een gespecialiseerd en erkend installatiebedrijf voor het aanleggen van complete waterleidinginstallaties in de nieuwbouw, bij renovaties van waterinstallaties en voor herstelwerkzaamheden. Door te werken met erkende installateurs garanderen wij professionaliteit en veiligheid. Wij maken gebruik van de juiste installatietechnieken en geschikte materialen.

Duurzaam waterverbruik

Installatiebedrijf Werkendam B.V. is specialist is op het gebied van duurzaam waterverbruik. Wij sluiten waterinstallaties en riolering aan op de gemeentelijke voorzieningen, maar we kunnen in overleg met de betrokken partijen ook kiezen voor regenwatersystemen en infiltratietechnieken. Goed voor het milieu én in de regel is deze optie ook kostenbesparend. Kiezen voor duurzaam waterverbruik betekent voldoen aan duurzaamheidscriteria en vaak opent dat mogelijkheden om aanspraak te kunnen maken op fiscale regelingen en subsidies.
Waterleiding aanleggen? Neem contact op

Loodgieterswerk: gebouwen en woningen

Wij zijn actief in de zakelijke markt, projectbouw, de zorgsector, de woningbouw en in het onderwijs. Wij begrijpen het belang van hoogwaardig loodgieterswerk. We denken al in en vroeg stadium integraal na over een optimale weg van de installatie; zo sluiten de onderlinge verschillende werkzaamheden nauw op elkaar aan en voorkomen we onnodig oponthoud.

Productpakket

Sanitaire en gasinstallaties

Luchtbehandeling installaties en centrale verwarming

Bitumineuze en kunststof dakbedekkingen

Elektrische installaties

Waterdichting van gevels (voetlood) en funderingen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen IBW

Een solide en betrouwbare organisatie Installatiebedrijf Werkendam, kortweg IBW, is een solide en betrouwbare organisatie met ervaren en professionele medewerkers, […]

Transformatie van GAK-gebouw naar woongebouw.

Het voormalig GAK-gebouw te Amsterdam krijgt een woonbestemming met monumentenstatus. In dit renovatieproject zijn diverse onderwerpen gecombineerd: herbestemming voor leegstaande […]

Villapark Eikelenburgh bevindt zich in Fase 8

Rijswijk stond vroeger vooral bekend om zijn fraaie buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keren oude tijden terug. Wonen aan de rand […]

Meer

nieuws