Missie / Visie

Een solide en betrouwbare organisatie

Installatiebedrijf Werkendam B.V., kortweg IBW, is een solide en betrouwbare organisatie met ervaren en professionele medewerkers, die op een efficiënte en flexibele wijze voor haar relaties innovatieve oplossingen realiseert met een hoge kwaliteit. Alle installatie- en daktechnische vraagstukken zijn bij ons in bekwame handen. Vanzelfsprekend zijn we voorzien van de benodigde kwaliteitscertificaties. Wij hebben kennis van en ervaring met zowel werktuigkundige installatietechniek als de waterdichte dak- en geveltechniek. Wij kunnen van dienst zijn met adviezen en/of werktekeningen, met de nadruk op BIM gemodelleerde projecten.

De visie van IBW

Installatiebedrijf Werkendam streeft als middelgroot bedrijf naar gestage groei door een continue verbetering van mensen en kwaliteit. IBW streeft naar handhaving van haar goede naam door professionele medewerkers mee te laten denken met haar klanten, waarbij innovatie, efficiëntie en vakmanschap prioriteiten zijn. We werken volgens de laatste regelgeving en iedereen binnen ons team is goed opgeleid en beschikt over de juiste vakkennis. Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn hierbij de belangrijkste pijlers.

Veiligheid

Installatiebedrijf Werkendam BV heeft een eigen veiligheidskundige in dienst, die de opleiding Midden Veiligheidskundige heeft afgerond. Bij projecten waar extra expertise op het gebied van veiligheid nodig is, wordt deze deskundigheid ingezet.

Waarom zijn we een duurzaam bedrijf?

Installatiebedrijf Werkendam B.V. heeft kennis van de gevolgen van zijn handelen op de energetische kwaliteit van het gebouw. We weten veel over de principes voor het opwekken van duurzame energie. Ons streven is om zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen te treffen voor het installeren van werktuigkundige installaties. Wij weten waar kwaliteitsafwijkingen kunnen voorkomen en hoe we die problemen kunnen oplossen of voorkomen. We hebben daarom ook regelmatig overleg tijdens de voortgang van een project.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Installatiebedrijf Werkendam B.V een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Binnen IBW proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten, door verstandige keuzes te maken. Wij streven naar een groen en verantwoord klimaat binnen ons werkgebied en daarbuiten. Dit uit zich in de manier waarop wij omgaan met al onze disciplines.

Productpakket

Sanitaire en gasinstallaties

Luchtbehandeling installaties en centrale verwarming

Bitumineuze en kunststof dakbedekkingen

Elektrische installaties

Waterdichting van gevels (voetlood) en funderingen

VCA-certificaat opnieuw verlengd

Vanaf juni 2022 hebben wij een nieuw VCA** 2017/6.0 certificaat. Dit nieuwe certificaat is uitgereikt door NCI, de opvolger van SCI.

Sonate, Den Haag

Boele & van Eesteren is In het najaar van 2019 gestart met de bouw van twee woontorens: ‘Adagio’ en ‘Bolero’. De torens zijn een onderdeel van het project Sonate in het Spuikwartier, gevestigd in hartje Den Haag. Eerder waren de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken op deze plek gevestigd.

Opnieuw VCA gecertificeerd

Wij zijn er trots op dat wij sinds maart 2021 weer volledig gecertificeerd zijn voor VCA**2017/6.0. Dit geeft aan dat wij voldoen aan een flink aantal organisatie-eisen.

Meer

nieuws