In Nieuws

Strand Noord Nesselande te Rotterdam is een uniek project bestaande uit 15 strandhuizen, 9 vrij liggende steigervilla’s, 6 kadewoningen en 25 appartementen. Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen.

Rotterdam- Strand Noord Nesselande

Voor elke woning wordt maatwerk geleverd. Strand Noord kenmerkt zich door kleinschaligheid wat voor prachtige variatie binnen het straatbeeld zorgt en differentiatie bij de afzet. Alle woningen hebben vanzelfsprekend een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau. De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water.

 

Het openbaar gebied is een eenduidig water- en duinlandschap wat zich schitterend voegt rondom de woningen en wat de identiteit is van Strand Noord Nesselande. De architectuur past naadloos bij het fijne strandgevoel van deze locatie.

Rotterdam- Strand Noord Nesselande

IBW gaat aan de slag op Strand Noord te Rotterdam Nesselande! Wij gaan dit project voorzien van duurzame bitumineuze dakbedekking die deels worden afgewerkt met een mos-sedum begroeiing; een groen dak.

Dit in opdracht van de NBU te Etten-Leur.