In Nieuws

Het project Kop van Rhijn bevindt zich in het havengebied van ‘Oegstgeest aan de Rijn’ en is een zeer opvallend en meer dan bijzonder project. Het plan bestaat uit 44 appartementen die zijn verspreid over twee complexen van 20 woningen, waaronder kadewoningen met inpandige boothuizen, grachtenpanden en watervilla’s.

kop van rhijn

De architectuur is gebaseerd op oude pakhuizen die eens aan het water stonden. Stoere baksteen met accentlagen en meerdere gemetselde verfraaiingen, kleine en grote gevelopeningen, luiken en hijsbalken geven dit project de uitstraling die hoort bij een haven. Kop van Rhijn is exclusief wonen aan het havengebied van Oegstgeest!

kop van rhijn

Het Project Kop van Rijn nadert nu het einde. Nadat afgelopen zomer de eengezinswoningen zijn opgeleverd, zijn nu ook de algemene ruimten van het appartementencomplex opgeleverd aan de VVE. Vanaf maandag ontvangen de eerste kopers hun sleutels.

IBW is enorm trots op het eindresultaat en de samenwerking binnen het gehele team van collega’s en partners! De opdrachtgeven is Dura Vermeer en IBW heeft voor dit project de waterdichting voor bitumineuze dakbedekking, het zinkwerk en het loodwerk verzorgd.

kop van rhijn