In Nieuws

In Merenpark fase 2 worden op het terrein van de zorglocatie Merenhoef 14 grondgebonden, levensloopbestendige koopwoningen en 12 huurappartementen gerealiseerd.

De appartementen en woningen in Merenpark hebben een unieke ligging, met de rivier de Vecht in de achtertuin, het groen van park Vechtenstein in de buurt en het stadscentrum van Utrecht op nog geen half uurtje rijden.

De huurders en kopers van de woningen kunnen, indien gewenst, gebruikmaken van de voorzieningen van het zorgcentrum. Het nieuw te bouwen servicecentrum van het zorgcomplex, met een restaurant, ontvangstruimte, vergaderruimte en ruimte voor dagverzorging, krijgt een belangrijke wijkfunctie. Eerstelijns zorg is beschikbaar in de nieuwe dokterspost en apotheek.

Naar volle tevredenheid van Bebouw Midreth leveren wij, Installatiebedrijf Werkendam, deze maand Merenpark fase2 te Maarssen op. Er zijn zowel 14 koopwoningen als appartementen gerealiseerd en voorzien van een duurzaam 2 laags bitumen dakbedekkingssysteem.