In Nieuws

Waar eerder een groot station was voor trams en bussen en waar de overslag plaatsvond van de scheepvaart naar de trein, hebben Stevast Baas & Groen en Dura Vermeer met het vooraanstaande Rotterdamse architectenbureau Powerhouse Company een onderscheidend en comfortabel nieuwbouwproject aan de Laan op Zuid ontwikkeld. IBW heeft daar de installatiewerkzaamheden verricht.

In totaal zijn er in het Remisehof circa 250 woningen met privé tuinen of -balkons en grote gemeenschappelijke binnentuinen ontwikkeld. Met recht een uniek woonplan wat in totaal bestaat uit drie woonblokken met ieder een royale gemeenschappelijke binnentuin.

Oplevering Remisehof fase K2

Fase 2 – Het Spuikanaal

Eind januari 2020 is de tweede -en tevens laatste – fase van Het Remisehof in verkoop gegaan. Dit woonblok bestaat uit 79 koopwoningen en -appartementen met een grote variatie in woningtypen.

De reactie van de bedrijfsleider Dura Vermeer bij oplevering Remisehof deelplan K1:

‘Op 10 juni hebben we het eerste blok K1, welke 80 woningen (appartementen en EGW) omvatten, overgedragen aan Syntrus Achmea! Een succesvolle oplevering, met een zeer tevreden klant. Daar doen we het voor!

Trots op het team, waaronder IBW, die deze geweldige prestatie heeft neergezet en dank aan alle partners voor hun bijdrage! Het is een mooi eindproduct geworden met een geweldig mooie binnentuin, waar de bewoners veel plezier aan zullen beleven.’