In Nieuws

Rijswijk stond vroeger vooral bekend om zijn fraaie buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keren oude tijden terug.

Wonen aan de rand van de stad (Den Haag), omgeven door groen in een prachtige omgeving. Villa Eikelenburgh is royaal van opzet en alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertig stijl. De vijf typen van fase 8 zijn grote herenhuizen, riante twee-onder-een-kap-villa’s, kleinere twee-onder-een-kap-villa’s en vrijstaande villa’s. Openbaar en privé groen zorgen voor een groene woonwijk. Prachtige keukens en schitterende badkamers zijn standaard.

De woningen voldoen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en driedubbel glas. In fase 8 kan de bewoner stoken en koken zonder gas.

IBW Werkendam legt voor dit project de sanitaire installaties aan en installeert de bitumineuze dakbedekking, het lood- en het zinkwerk.