In Nieuws

Het NCIA.

In Den Haag is het NCIA gevestigd, het NATO Communications and Information Agency. Het NCIA is een agentschap van de NAVO met als taken ICT-dienstverlening en ondersteuning in communicatie.
Hier werken ongeveer 500 medewerkers. Het gebouw is te klein geworden voor alle medewerkers. Hierdoor werken zo’n 150 medewerkers in het naastgelegen TNO-gebouw. Door een reorganisatie binnen NCIA groeit het aantal medewerkers de komende jaren. Het nieuwe gebouw krijgt ongeveer 740 werkplekken. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. In het voorjaar van 2017 is er gestart met fase 1, de nieuwbouw. De renovatiewerkzaamheden starten zodra de nieuwbouw is afgerond. De eindoplevering staat gepland voor medio 2019.

NCIA

IBW aan het werk

Wij hebben voor het gebouw waterdichte aansluitingen tussen het dakoppervlak en glazen gevels gemaakt en de goten van het Atrium gecoat. Dit project was zo vertrouwelijk dat onze mensen op alle mogelijke manieren vooraf zijn gescreend, voordat zij überhaupt het dak mochten betreden. Onze projectleider is zelfs nog strenger gecontroleerd en heeft -na gedegen onderzoek- een Personnel Security Clearance Certificate ontvangen. Wij zijn als organisatie terecht trots op het feit dat wij als betrouwbare partner hieraan hebben mogen meewerken.